hits

sein oppdatering"

 

 

 

 

hei på dere!

det har vært utrolig stille fra min kant om dagen.... 

Noah minste mann i huset er nå blitt 7,5 mnd og en skikkelig gutt for å si det mildt,... han er en som vil oppå frem så fra han var 5,5 mnd har ting gått i rasende fart i løpet av en månede har han lært seg å sitte selv, krype rundt og reise seg opp etter alt mulig. han har også fått sine to første tenner nede.. jeg kan ikke akuratt snu ryggen til den gutten når han er på gulvet.. jeg regner med at han ligner sin mor å vil begynne å gå før han er ett år.

Stella vår vakre store fine jente på 3, 5 år er en kjempe jente som elsker å leke med lillebroren sin ho elsker at han blir med inn på rommet henne for å leke, selv om han ikke klarer å leke enda så kryper han rundt å raserer rommet uten at ho bryr seg..

ho er blitt en skikkelig stor jente som elsker å perle, turne, tegne og spille brett spill.. merker jenta vår begynner å bli stor.. det store for ho om dagen er å legge ordet vettu etter alle settninger ho sier..

 

neste månede er jeg ferdig i permisjon for aller siste gang så skal bli spennende å se åssen det går for han pappa i huset å ha begge ungene og ha styr på det som skjer her hjemme...

 

ønsker alle en super kveld

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar